Selecteer een pagina

Je bent op zoek naar een kinderwagen en zit te kijken voor welke je wil gaan. Dit kan een moeilijke opgave zijn, maar ook heel makkelijk. Als je een kinderwagen gaat kopen, dan zijn er een paar dingen naar waar je gaat kijken. Van welk materiaal is de wagen gemaakt? Is hij multifunctioneel? En kan ik hier accessoires aan bevestigen? Bij een Velvett kinderwagen kan dit allemaal. Maar waar maakt een Velvett kinderwagen zoveel beter dan een andere kinderwagen? Dat lees je hier:

Een Velvett kinderwagen:

De Velvett kinderwagen is ontworpen om lekker ontspannen op stap te gaan met je kleine. De Velvett kinderwagen heeft zich gefocust op veiligheid, comfort, rij gemak en het design. De meest kinderwagens beschikken over deze criteria, maar het design springt er toch wel het meest uit bij de Velvett kinderwagen. De kap boven de wagen is gemaakt van het materiaal dat Velvett genoemd wordt. Een zachte en fijne stof. Ook is de Velvett kinderwagen erg multifunctioneel. De kinderwagen heb je in een 3 in 1 uitvoering, een kinderwagen met autostoel en een 2 in 1 kinderwagen.

Soorten kinderwagens

Naast de Velvett kinderwagen zijn er nog veel meer soorten kinderwagens. De meest gebruikte kinderwagens zijn de combiwagen, de wandelwagen, de buggy en de duo wagen. De combiwagen is een kinderwagen die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot het kind 4 aar is. De combiwagen bestaat uit een onderstel, een wandelwageninzet en een reiswieg.  Verschillende posities zijn er dus beschikbaar voor je kindje. Het is maar net wat je merkt dat je kindje veel aanneemt.

De wandelwagen kun je gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Een wandelwagen is stevig, heeft een goede vering en is geschikt voor buitenactiviteiten. De naam verklapt het dus al, maar met de wandelwagen kun je dus een lekkere wandeling maken door het bos.

Een buggy is een soort wandelwagen, maar dan kleiner en lichter. Deze is makkelijker te vervoeren. Een buggy gebruik je ook tot het kind 4 jaar is.

De duo wagen is tegenwoordig erg populair en lijkt op de uitvoering van de Velvett kinderwagen. Als je 2 kinderen hebt, kun je de baby onderin leggen en de andere boven. Ook kun je ze in sommige wagens naast elkaar leggen. Vaak wordt deze wagen gebruikt bij tweelingen.

De keuze

Om een keuze te maken betreft de kinderwagen, snappen wij dat dit best moeilijk kan zijn. Je weet nu welke soorten kinderwagens er zijn en wat de Velvett kinderwagen inhoudt. De Velvett kinderwagen heb je in verschillende uitvoeringen en dus voor ieder wat wils. Laat je betoverend oor de schoonheid en de multifunctionaliteit van de Velvett kinderwagen!