Selecteer een pagina

Je zwangerschap verloopt in trimesters, iets wat eigenlijk ook enigszins geldt voor de omvang van je buik tijdens deze periode. In eerste instantie kan je buik strak aanvoelen en iets opgezwollen voelen, terwijl de buitenwereld nog niets meekrijgt van het wonder wat jij bij je draagt. Toch zul je al snel merken dat je huidige kleding kan komen te knellen. Natuurlijk koop je op den duur positiekleding, wanneer je buik echt zijn volle omvang heeft bereikt – maar tot die tijd kun je het nog lang af met comfortabele, reguliere dameskleding die je net zo gemakkelijk weer draagt na je zwangerschap. Want eenmaal bevallen kost het je lichaam soms nog maanden de tijd om weer terug te keren naar de normale stand van voor de zwangerschap.

Geschikte dameskleding voor het begin van je zwangerschap

Stretch kleding, wat meestal bestaat uit een melange van synthetische stoffen en katoen, zijn een perfecte uitvalsbasis voor de wat uitdijende buik. Voorlopig beweegt het de eerste maanden nog goed mee met je buik.

Zomer en winter zijn er vele mooie kledingstukken verkrijgbaar in stretch stoffen bij dameskleding webshops zoals Miss Etam. Hier vind je namelijk ook de Plus Collectie: mode voor grotere maten.

Plus collectie Miss Etam

Kledingstukken binnen de Plus Collectie van Miss Etam kennen een geweldige pasvorm. Doordat bijvoorbeeld jurkjes, blouses en broeken vaak bestaan uit stretch stof, beweegt deze kleding mee met jouw pasvorm zonder ook maar ergens te knellen. Precies geschikt voor jouw zwangere lijf in het beginstadium van je zwangerschap (tot vaak halverwege). De Plus Collectie is altijd naar de actuele modetrends en lekker comfortabel. Bezoek de website van Miss Etam of ga direct naar Wehkamp.nl

Shoppen bij Prénatal

Op het moment dat jouw buik boven je ribben en borst uitkomt, dan is het echt tijd voor positiekleding en bezoek je het geweldige Prénatal. Hier koop je kleding voor zowel jouzelf, als voor jouw nog ongeboren kindje! Natuurlijk shop je er ook voor je uitzet. Ook de kledinglijn van Prénatal biedt mooie, modieuze kleding waardoor jij blijft shinen tijdens het einde van jouw zwangerschap!