Selecteer een pagina

Er zijn tegenwoordig apparaatjes op de markt zoals bijvoorbeeld de witte ruismachine en een milkmaker apparaat, waarvan veel vrouwen denken waren deze maar beschikbaar in mijn tijd. Deze apparaten maken het leven van kersverse ouders namelijk een heel stuk gemakkelijker. Apparaatjes dus waar je niet pas naderhand achter wil komen van het bestaan ervan. Hierbij dan ook de uitleg van een apparaat welke vele ouders aanschaffen om het leven een heel stuk gemakkelijker te maken.

Een super gemakkelijker babymelk maker

Ben jij fan van een Senseo koffiezetapparaat? Dan zal je dit apparaat helemaal geweldig vinden. Mits jullie besluiten om geen borstvoeding te geven of een aanvulling naast de borstvoeding. Een babymelk machine maakt namelijk flesvoeding door gebruik te maken van een melkpoedermix.

Wat er nu zo geweldig is aan dit apparaatje

Wat er nu zo geweldig is aan dit apparaatje is dat je met 1 druk op de knop exact de flesvoeding krijgt welke je vooraf hebt ingesteld, welke ook nog eens direct op de juiste temperatuur is. Dit alles binnen 8 seconde tijd!

Ja, dit is zeker enorm gemakkelijk overdag, maar helemaal geweldig in de nacht wanneer je er uit moet om voeding te geven. Dit apparaatje zal je veel tijd en slaap schelen, waardoor het voor vele een geweldig apparaat is.

Geen rotzooi meer met een fles maken

Geen troep meer met het maken van een fles, zoals melkpoeder welke ernaast gaat. Of dat er per ongeluk te veel melkpoeder in de fles gaat welke er weer uit gehaald moet worden. Niets van dit alles zul je hebben wanneer je een babymelk apparaat gebruikt. Gewoon in korte tijd een perfecte mix op de juiste temperatuur.

Easybaby

Easybaby.nl heeft de Easybaby Milk Maker op de markt gebracht, welke via hun website op het moment van schrijven voor €199,99 verkrijgbaar is. Op hun website is meer info over dit apparaat te vinden, zoals bijvoorbeeld de handige bediening met een app op je smartphone.