Selecteer een pagina

Waren toekomstige ouders in het verleden vooral afhankelijk van mensen uit de omgeving en boeken om informatie in te winnen over het zwanger zijn en alles wat daarbij komt kijken. Tegenwoordig is het een heel stuk gemakkelijker om informatie te vergaren, door bijvoorbeeld gebruikt te maken van diverse websites op het internet. Maar het kan nog gemakkelijker, namelijk door gebruik te maken van de verschillende apps die je op jouw telefoon kunt downloaden. Deze apps kunnen de zwangerschap namelijk een stuk gemakkelijker maken en zullen een schat aan informatie zijn. Hierbij dan ook een aantal apps welke goed te gebruiken zijn tijdens de zwangerschap.

Slaap Lekker app

Met deze app kun je jouw slaapgedrag volgen en bijhouden. Tevens kun je diverse tips ontvangen om je slaap te verbeteren. De app is afkomstig van drie zorgverzekeraars, echter is deze voor iedereen gratis te gebruiken.

Een ideale app om je een stuk fitter te voelen en meer een gevoel hebt dat je uitgeslapen bent. Voldoende goede slaap is namelijk enorm belangrijk voor een mens. Waarbij het tegenwoordig met het gebruik van smartphones, televisies en computers het een stuk moeilijker wordt om in slaap te komen. Kan deze app voor op je smartphone er juist voor zorgen, dat de slaap een stuk beter wordt.

Wist je dat er ook een apparaatje is waardoor baby’s beter slapen? Lees hier over de witte ruismachine..

Zwanger en fit zijn

Met de zwanger en fit app kun je verschillende gratis oefeningen vinden welke je kunt doen wanneer je zwanger bent. Op deze manier blijf je tijdens je zwangerschap lekker fit. Wat weer ten goede komt aan de energie die je overhoudt aan het eind van de dag. Dit zal je wellicht aan het begin van de zwangerschap nog niet zo merken. Maar tegen het einde dan zal dit verschil een stuk beter merkbaar zijn. Kortom, een app die echt handig is.

Meer handige apps

Er zijn een stuk meer applicaties te vinden welke enorm handig zijn voor zwangere vrouwen en stellen. Zoals bijvoorbeeld de How about mom app, maar er zijn er nog meer te vinden. Zo staat er op de hero.nl website een lijstje van 8 handige apps.